Ingyenes szállítás Foxpost csomagautomatába már 25 000 Ft feletti rendelés esetén!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/316-1851

Kik vagyunk mi?

A Szőlőhegy Vinotékát 2022 végén alapítottuk feleségemmel a Gödöllői-dombság nyugati szélén lévő zsákfaluban, Csömörnek egy olyan frekventált részén, ami az 1900-as évekig még szőlő termesztésnek adott otthont. Napjainkban sok turista fordul meg a hegytető panorámás utcájában, ugyanis itt megy keresztül a Csömöri Körtúra egy rövid szakasza.

Bor iránti rajongásunk már egy évtizede közös hobbink. Szabadidőnkben nagy örömmel és lelkesedéssel járjuk Magyarország borvidékeit és különböző borkóstolókon, borvacsorákon veszünk részt, hogy minél több magyar bort és termelőt megismerjünk. Célunk, hogy vásárlóinkkal is megoszthassuk ezeket az élményeket és történeteket a boron keresztül.

A Szőlőhegy Vinotéka kínálatát több szempont szerint állítottuk össze: a borok mindegyikét kóstoltuk, egytől egyig kiváló tételek. Tudjuk, hogy az ízlésünk és aktuális hangulatunk befolyásolja leginkább, hogy mikor milyen borra vágyunk, ezért a könnyű, zamatos fehérboroktól a ropogós rozékon át a testes vörösekig nálunk minden megtalálható, hogy a kezdő fogyasztók és a tapasztaltabb borkedvelők is örömet leljenek termékeinkben.

Bízunk benne, hogy vásárlóink szívesen válogatnak kínálatunkból és a feltüntetett információknak köszönhetően könnyen megtalálják a megfelelő tételt, valamint meglátogatják bemutató mintatermünket, hogy személyesen is beszélgethessünk a borokról.

A bor összehoz minket!

Attila és Nóri