Ingyenes szállítás Foxpost csomagautomatába már 25 000 Ft feletti rendelés esetén!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/316-1851

Blog
Tánczos Attila
2024.04.20 17:05

Koccintsatok a fontos eseményekre nálunk!

Koccintsatok a fontos eseményekre nálunk!

Ma egy különleges eseménynek lehettünk részesei a Szőlőhegy Vinotékában. Bár az időjárás borús volt ezen az áprilisi napon, ez nem szegte senki kedvét, és egy csodás ünneplésnek lehettünk tanúi. Egy kis létszámú, 12 fős házasságkötés után gyűlt össze nálunk a násznép. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az ifjú pár minket választott és hálásak vagyunk, hogy részt vehettünk az ő boldog pillanataikban.

A Szőlőhegy Vinotéka ideális helyszín számos kisebb létszámú esemény megrendezésére. Legyen szó legény vagy leánybúcsúkról, születésnapokról, baráti összejövetelekről vagy családi találkozókról, nálunk garantáltan emlékezetes marad az esemény. Sőt, még kisebb céges rendezvények vagy osztálytalálkozók megszervezésére is kiváló választás vagyunk.

A Vinotéka hangulatos környezetében, és kiváló borok társaságában bármilyen alkalom felejthetetlenné válhat. Ráadásul a széleskörű lehetőségeinknek köszönhetően akár tematikus esteket is szervezhetünk, például borkóstolókat vagy más gasztronómiai eseményeket.

Legyen szó nagyobb vagy kisebb alkalomról, mi elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk megteremteni az elképzelt tökéletes eseményt. Ha a következő rendezvényedet nálunk szeretnéd megszervezni, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, és mi örömmel állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk megvalósítani az ötleteidet!