Ingyenes szállítás Foxpost csomagautomatába már 25 000 Ft feletti rendelés esetén!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/316-1851

Csömöri kvaterkázások - Vabrik borkóstoló
Kézműves ékszerkészítő DIY bemutató
3 500 Ft

Kézműves ékszerkészítő DIY bemutató

Örömmel meghívunk mindenkit egy különleges és inspiráló eseményre, ahol a kézműves ékszerkészítés lenyűgöző világába nyerhettek betekintést. Csatlakozzatok hozzánk a Szőlőhegy Vinotékában, és legyetek részesei egy varázslatos délutánnak, ahol a türkiz színű ékszereké és a hozzájuk méltón passzoló boroké lesz a főszerep.

 

DÁTUM: 2024.07.05. (péntek)
IDŐPONT: 17:00 - 19:00
HELYSZÍN: Szőlőhegy Vinotéka (2141 Csömör, Széchenyi u. 40.)

 

Raktáron
3 500 Ft
Részletek

PROGRAM

  • Élő bemutató: Tapasztalt kézművesünk bemutatja, hogyan készülnek a különböző formájú és türkiz színű ékszerek ékszergyurmából. Nézzétek meg, hogyan alakulnak a színes alapanyagok gyönyörű, egyedi ékszerekké!
  • Új termék bemutatója: Ismerkedjetek meg a legújabb "ékszeralap" DIY csomaggal! Ez a félig kész polymer clay ékszeralap lehetőséget ad arra, hogy otthon saját ízlésetek szerint formázzátok, süssétek és ragasszátok össze a tökéletes egyedi ékszereket.
  • Borozás: Élvezzétek a finom borokat a Szőlőhegy Vinotéka kínálatából, és kóstoljatok meg néhány különleges bort, miközben figyelitek a kézműves munkáját.
  • Vásárlási lehetőség: A bemutató után lehetőségetek lesz megvásárolni az új "ékszeralap" termékeket, hogy otthon ti is elkészíthessétek saját egyedi ékszereiteket.

  Ne hagyjátok ki ezt a remek alkalmat, hogy közelebbről is megismerjétek a kézműves ékszerkészítés csodáját és az új DIY csomagok előnyeit. Várunk titeket szeretettel egy inspiráló és kreatív délutánra!

   

  RÉSZVÉTELI DÍJ
  ELŐVÉTELES jegyárak: 3 500 Ft/Fő, amely magában foglalja az előadást és a kóstolt borokat (3 tétel).

  A belépődíj nem tartalmaz „Ékszeralap DIY csomagot”, azt külön díj ellenében a helyszínen lehet megvásárolni.


  A férőhelyek száma limitált! A belépő megvásárlására csak elővételben van lehetőség.

   

  Kérdés esetén hívj minket ezen a telefonszámon: Tasnádi Nóri: +36 30 358 3086 vagy írj emailt erre a címre: info@szolohegyvinoteka.hu.

   

  A rendezvényen fotók és videók készülhetnek! Ha nem szeretnél látszódni, kérlek jelezd nekünk.

   

  Kiegészítő termékek